previous | next

Kuipersstraat 6 AMSTERDAM, De Pijp

Save property
This apartment is sold

Description

BUITENKANS!

GEHEEL, UNIEK EN ROYAAL PAND VAN CIRCA 205 M2 VERDEELD OVER VIER VERDIEPINGEN MET TUIN OP EIGEN GROND IN DE PIJP VLAKBIJ DE AMSTEL. DE DRIE WOONLAGEN BEVINDEN ZICH OP DE BEGANE GROND, EERSTE EN TWEEDE VERDIEPING. DE DERDE VERDIEPING IS EEN ZOLDERVERDIEPING MET KAMERS EN TOEGANG NAAR HET DAKTERRAS.

De begane grond is verhuurd. De eerste en tweede verdieping zijn 3 kamer woningen met een zeer courante indeling en balkons en worden leeg opgeleverd. De zolderverdieping bestaat nu uit 3 grote kamers, een wasruimte en dakterras en wordt ook leeg opgeleverd. Het pand is niet gesplitst en bestaat uit 3 woningen en een zolderverdieping.

Een object met vele mogelijkheden: zelf bewonen van een drie dubbel bovenhuis, het pand splitsen, als beleggingsobject in bezit, verhuren, extra woonruimte creëren, woningen voor studerende kinderen.

Prachtig gelegen op A-locatie om de hoek bij de rivier de Amstel in De Pijp dichtbij de Van Woustraat. Je kan de Amstel zien! Op steenworp afstand van leuke restaurants en cafés in De Pijp zoals Peekelharing, de Stadskantine, Spaghetteria, maar ook een Coffeecompany, Juicebrothers en supermarkten Marqt en AH in de buurt. De Albert Cuyp markt, het Sarphati- en Amstelpark dichtbij. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en via uitvalswegen.



INDELING:

BEGANE GROND
Deze verdieping van ca. 50 m2 is verhuurd en niet te bezichtigen. Het is in gebruik als 2 kamer woning. Eigen entree, tochtportaal en hal met toegang naar de kamer en-suite, keuken en badkamer. Deuren naar de tuin van circa 30 m2 op het noordwesten met goed tuinhuisje/schuur.

EERSTE VERDIEPING
Drie kamer woning van ca. 53 m2 bereikbaar via gemeenschappelijk entree, eigen entree op de eerste verdieping. Hal, royale keuken, badkamer met douche, wastafel en toilet, woonkamer aan de voorzijde met frans balkon, 2 slaapkamers, 1 aan de achterzijde en een kleinere aan de voorzijde. Ruim balkon aan de achterzijde op het noordwesten bereikbaar vanuit de keuken en de slaapkamer.

TWEEDE VERDIEPING
Drie kamer woning van ca. 53 m2 bereikbaar via gemeenschappelijk entree, eigen entree op de tweede verdieping. Hal, royale keuken, badkamer met douche, wastafel en toilet, woonkamer en suite waarvan een deel altijd is gebruikt als slaapkamer. Deuren vanuit woonkamer en keuken naar het balkon aan de achterzijde op het noordwesten. De extra slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Frans balkon op het zuidoosten.

DERDE VERDIEPING
De derde verdieping is de zolderverdieping met 3 grote kamers en een wasruimte. Het heeft een mooie hoogte en veel lichtinval en trap naar het dakterras van ruim 15 m2.




IMPRESSIE:

BEGANE GROND
Deze is niet te bezichtigen en is door ons ook niet gezien. De plattegrond en maten zijn indicatief.

EERSTE VERDIEPING
Entree via de rechter voordeur. De rechter voordeur leidt naar de eerste, tweede en derde etage. Ruime hal, woonkamer met origineel plafond en schouw, Frans balkon met zicht op de Amstel.
Slaapkamer aan de achterzijde en een slaapkamer aan de voorzijde. Ruime, lichte keuken aan de achterzijde met toegangsdeur naar het balkon en leuke raampartijen. De eenvoudige badkamer ligt in het midden en is voorzien van douche, toilet en wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
Eigen entree op de tweede verdieping, ruime hal.
Woonkamer en-suite met originele en-suite met vaste kasten, plafonds en schouw. Frans balkon met zicht op het water en aan de achterzijde het balkon op het noordwesten. De achterkamer was eerder in gebruik als slaapkamer.
Ruime, lichte keuken aan de achterzijde met toegangsdeur naar het balkon aan de achterzijde en leuke raampartijen.
De eenvoudige badkamer ligt in het midden en is voorzien van douche, toilet en wastafel. Slaapkamer aan de voorzijde.

ZOLDERVERDIEPING
De zolderverdieping is bereikbaar met vaste trap. Royale overloop met trap naar het dakterras met geweldig uitzicht. Wasruimte aan de voorzijde en 3 ruime slaapkamers met elk een wastafel. Het dakterras is ruim 15 m2 en heeft de hele dag zon en een waanzinnig uitzicht over de stad.

DE OMGEVING
De Pijp in stadsdeel Zuid is een hippe en levendige buurt. Het pand ligt in de rustige Kuipersstraat tussen de Van Woustraat en de Amsteldijk. Er zijn diverse roeiverenigingen en sportscholen in de buurt, hardlopen rond de Amstel is fantastisch. Leuke cafés aan de Amstel en in De Pijp, veel restaurantjes en allerlei winkels op loopafstand. Het Amstelpark is dichtbij en je bent ook zo de stad uit met de auto of de trein (Amstelstation en Zuid WTC). De Albert Cuypmarkt en de hippe conceptstores maken het extra levendig!

BIJZONDERHEDEN:
- Herenhuis met tuin, balkons en dakterras
- Eigen grond, op rand van het centrum in populaire buurt
- 3 woningen aan het water op A-locatie in Zuid. Zolder verdieping bestemd als kamers en niet als woning
geregistreerd momenteel.
- Eerste, tweede en zolder verdieping worden leeg opgeleverd
- Begane grond is (sociaal) verhuurd voor onbepaalde tijd voor € 529,41 per maand.
- Begane grond heeft een CV ketel, de 3 lagen er boven hebben 1 gedeelde CV ketel.
- GEWELDIG BELEGGINGSOBJECT!
- Uniek en charmant woonhuis van 3/4 woonlagen
- Ouderdomsclausule en asbest clausule zullen worden opgenomen
- De eigenaar heeft het gebruikt als belegging en het niet zelf bewoond.


Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Entire building
Construction type
Existing property
Year of construction
-1906

Surface Area and Volume

Usage area Living
203 m²
Building-related outside
22 m²
Gross volume
555 m³
Lot size
99 m²

Layout

Total number of rooms
11
Number of bedrooms
8
Number of bathrooms
3
Facilities bathroom
Toilet, Shower, Washbasin
Facilities bathroom
Bathtub
Facilities bathroom
Toilet, Shower, Washbasin

Energy

Heating type
boiler
Hot water
boiler

Land registry details

Municipality
amsterdam
Section
v
Lot
3319
Surface area
99 m²
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Location
On a quiet road, In town or city centre, In a residential neighbourhood
Garden type
Backyard
Garden
north west, 6 x 5 m
Surface area
30 m²
Accessible via back
no
View all features

All photos

Share this property

NVM
MVA
Funda
Nwwi