Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
previous | next

Zeeburgerkade 354 Amsterdam

Rental price € 1.975 per month

Save property

Description

**ENGLISH BELOW**

WONEN IN EEN HISTORISCH PAND IN AMSTERDAM OOST! IN PAKHUIS 'DINSDAG' BIEDEN WIJ EEN SFEERVOL GEMEUBILEERD 3 KAMER APPARTEMENT VAN CA 83 M2 AAN. HET APPARTEMENT BESCHIKT OVER 2 SLAAPKAMERS, EEN ZONNIG TERRAS OP HET ZUIDEN, EEN RUIME BADKAMER, EEN SEPARATE BERGING IN DE ONDERBOUW, EEN LIT EN EEN HISTORISCH KARAKTER. HET APPARTEMENT IS ONDERDEEL VAN PAKHUIS 'DINSDAG'. DE PAKHUIZEN ZIJN AL MEER DAN 100 JAAR OUD EN DIENDE ALS OVERPAKSTATION VOOR WAREN DIE VIA HET WATER WERDEN AANGEVOERD. IN 1989 ZIJN DE PAKHUIZEN GESTRIPT EN ZIJN HIER SFEERVOLLE WONINGEN GECREËERD. IN DE PAKHUIZEN ZIJN NOG ORIGINELE GIETIJZEREN DRAGERS VAN HET GEBOUW ZICHTBAAR.

Het Oostelijk Havengebied, stadsdeel Zeeburg. Op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Amsterdam. Tevens bent u binnen 5 minuten op de Ring A10. Voor de deur is het gratis parkeren op de privé parkeerplaatsen die bij het pakhuis horen! Hiernaast is het nog mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Met winkels in bijvoorbeeld winkelcentrum Brazilie maar ook de gezellige Indische buurt en de Dappermarkt, restaurants en uitgaansgelegenheden op loopafstand bent u overal dichtbij.
Vele bankjes aan de kade nodigen uit tot het nemen van rust met uitzicht over het water waar tevens de bootjes vrij mogen aanleggen.

ENTREE
Gemeenschappelijk entree met extra beveiligde schuifdeuren op de begane grond. Lift naar de vierde etage. Het atrium is een prachtige blauwe ruimte onder een glazen dak. Vanuit hier eigen entree, hal met toegang tot het separaat toilet, de badkamer, slaapkamer en woonkamer.

LIVING
Lichte living aan de achterzijde met openslaande deuren naar het frans balkon en toegang tot het terras op het zuiden. Deze zonnige ruimte biedt ook toegang tot de slaapkamer en de open keuken. Fraaie eikenhouten vloerdelen.

KEUKEN
De open keuken is uitgevoerd met witte kastjes en een houten blad. Karakteristieke raampjes. Verschillende inbouw apparatuur: 6-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, dubbele spoelbak met Quooker en een vrijstaande koelkast.

TERRAS
Het terras is gesitueerd op de locatie waar vroeger de oude liften hun werk deden. Zonovergoten door de zuidelijke ligging en leuk groen, vrij uitzicht!

SLAAPKAMERS
Aan de achterzijde de grootste slaapkamer met vaste ruime inbouwkasten met spiegeldeuren en toegang tot het balkon. De slaapkamer aan de voorzijde wordt nu als babykamer gebruikt en beschikt over een stijlvolle stoere houten inbouwkast.

BADKAMER
De degelijke en ruime badkamer ligt in het midden van het appartement. Uitgevoerd met donker grijze vloertegel, lichte mozaïek wandtegeltjes, sfeervolle houten wastafelkastjes en een ruim ligbad.

BIJZONDERHEDEN:

• Lift!
• Terras aan de achterzijde op zuiden
• 2 slaapkamers
• Volledig voorzien van dubbel glas
• Ruime berging in de onderbouw
• Borg een maand huur
• Wonen in een stukje geschiedenis van Amsterdam

DISCLAIMER
Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Living in a historical buildig in Amsterdam East! In the warehouse 'Dinsdag', we offer a tastefull furnished 3-room apartment of approx. 83 m2. The apartment has 2 bedrooms, a sunny south-facing terrace, a spacious bathroom, a separate storage room in the basement, an elevator and a historic character. The apartment is part of the warehouse 'Dinsdag'. The warehouses are more than 100 years old and served as a packing station for goods that were brought in through the water. The warehouses were stripped in 1989 and attractive homes were created. Original cast iron supports of the building are still visible in the warehouses.
Read full description

Features

Transfer

Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Deposit
€   3000

Construction

Type of house/apartment
Apartment with lift
Construction type
Existing property
Year of construction
1988
Specific
furnished (complete with appliances furniture, bed bedlinnen ect etc.)

Surface Area and Volume

Usage area Living
83 m²
Gross volume
220 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Bathtub, Double washbasin

Energy

insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
A
Index number
45
Lot
7335
Ownership structure
Full ownership

Parking

Type of parking
Paid parking, Parking permits, op afgesloten terrein
View all features

All photos

Share this property

NVM
MVA
Funda
Nwwi