previous | next

Admiralengracht 48 I AMSTERDAM

Save property
This apartment is purchased

Description

In 2005 gerenoveerd 3-kamer appartement van 65 m2, met ruim terras op het oosten!

Ligging:
Het appartement is gelegen aan het rustige gedeelte van de Admiralengracht in de Baarsjes, met alle winkel- en openbaar vervoervoorzieningen in de directe omgeving. Het Vondelpark bevindt zich op loopafstand. Binnen 10 fietsminuten zit u in het centrum. Ook heeft het appartement een zeer gunstige ligging t.o.v. de uitvalswegen, met 2 minuten zit u op de ring A-10 en de A-4 richting Den Haag. Daarnaast beschikt het appartement over voldoende parkeermogelijkheden voor de deur. Ondanks zijn centrale ligging, betreft het een rustige gracht met voornamelijk bestemmingsverkeer. De Admiralengracht is onlangs geheel gerenoveerd, waarbij langs de groenstrook aanlegsteigers zijn geplaatst. Hier kunt u uw bootje aanmeren en op het grasveld heerlijk picknicken.

Indeling:
Eerste verdieping: Eigen entree, centrale hal, ruime woonkamer met open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Deze ruimtes zijn volledig georiënteerd op het terras van 15 m², welke op deze manier een verlengde van het woongedeelte is. De ligging is op het oosten. Dit betekent dat u vanaf april van 11:00 's ochtends tot 14:00 's middags heerlijk in het zonnetje kunt zitten. Het terras kijkt uit op diepe, goed verzorgde groene tuinen. De badkamer is neutraal en zeer compleet met ligbad, hangend closet en wastafel. Er is hier plaats voor een was- en of droogmachine. De hoofdslaapkamer is indrukwekkend groot en de tweede slaapkamer is perfect geschikt als studeer- of kinderkamer. Beide kamers hebben prachtig uitzicht over de Admiralengracht. In de gehele woning ligt een mooie eiken parketvloer.

Erfpacht grond:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 300,76 en wordt jaarlijks geïndexeerd. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn van toepassing de voorwaarden van 2000. Het tijdvak duurt tot 31 maart 2050.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1926
• Woonoppervlakte 65m²
• Actieve vereniging van eigenaren
• Servicekosten ca. € 65,- per maand (incl. opstalverzekering en reservering onderhoud)
• Erfpacht € 300,76 per jaar, tijdvak tot 31-03-2050
• Complex geheel gerenoveerd in 2005
• Ruim terras op het oosten
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Read full description

Features

Transfer

Service costs
€   65 p/m
Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1926

Surface Area and Volume

Usage area Living
65 m²
Building-related outside
15 m²
Gross volume
160 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Bathtub, Toilet, Washbasin

Energy

Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Remeha
Boiler year
2004
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
SLOTEN (N.H.)
Section
C
Index number
2
Lot
10995
Ownership structure
Leasehold property
Location
On a quiet road, Waterside, In a residential neighbourhood
View all features

All photos

Share this property

NVM
MVA
Funda
Nwwi