previous | next

Da Costakade 31 II Amsterdam

Save property
This apartment is sold

Description

OP GELIEFDE LOCATIE AAN HET WATER IN OUD WEST BIEDEN WIJ AAN DIT SFEERVOLLE 3 KAMER APPARTEMENT VAN CA. 63 M2 OP DE TWEEDE ETAGE EN BERGING OP DE VIERDE VERDIEPING. ROYALE WOONKAMER EN-SUITE MET HALFOPEN KEUKEN, BADKAMER, SLAAPKAMER, 2 BALKONS, BERGING EN EEN GEMEENSCHAPPELIJK DAKTERRAS! SCHITTEREND UITZICHT OVER HET WATER VAN DE DA COSTAKADE EN DE HUGO DE GROOTGRACHT.

Gelegen op absolute A-locatie in Oud West, aan een rustige gracht, op loopafstand van de 9 straatjes, de Foodmarket en cultuurcentrum "De Hallen" en dichtbij het Centrum. Op steenworp afstand van leuke restaurants en cafés zoals Morgan & Mees, Nnea, Waterkant, L'Affiche en Brandstof. Ook een bioscoop (Film Hallen), bibliotheek, diverse (super)markten zoals Marqt, AH, Dirk, de Ten Katemarkt (6 dagen per week) en het Vondelpark dichtbij. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en via uitvalswegen.

ENTREE & HAL
Gemeenschappelijk entree, eigen entree op de tweede verdieping.

LIVING
Mooie en super sfeervolle living en-suite met hoog prachtig plafond, originele schouw en glas-in lood bovenramen. Openslaande deuren naar het balkon op het westen aan de voorzijde met geweldig zicht op het water. Aan de achterzijde een tweede breed balkon met de ochtendzon.

HALFOPEN KEUKEN
De gezellige halfopen keuken gelegen aan de voorzijde heeft een stoere uitstraling en is minimalistisch. Voorzien van losse apparatuur: 5-pits gasfornuis met dubbele oven en een ijskast. Vanuit de keuken is er uitzicht op de gracht.

SLAAPKAMER
De leuke slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft een handige vaste kast. Via een tweede hal met separaat toilet bereikbaar.

BADKAMER
De prettige badkamer is centraal gelegen en vanuit de hal bereikbaar, voorzien van een douche en wastafel. Separaat toilet in de hal.

DAKTERRAS & BERGING
Het gemeenschappelijke grote dakterras is te bereikbaar vanuit het gemeenschappelijke trappenhuis. Schitterend uitzicht over de stad. Het terras is zo royaal dat het heel goed is te delen met de buren. Op de bovenste verdieping is ook een privé berging van ca. 12 m2 waar je een ijskastje kan zetten voor een drankje op het dak.

BIJZONDERHEDEN:

• Geweldig uitzicht over het water
• Berging op de vierde verdieping
• Authentieke details
• Gemeenschappelijk dakterras
• Twee balkons
• Rustige locatie in Oud West
• Erfpacht is vooruitbetaald tot augustus 2074, aanvraag eeuwigdurende erfpacht is gedaan

DISCLAIMER
Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


AT A BELOVED LOCATION AT THE WATER IN OUD WEST WE OFFER THIS LOVELY 3-ROOM APARTMENT OF APPROX.
63 M2 AT THE SECOND FLOOR AND A STORAGE AT THE FOURTH FLOOR. SPACIOUS LIVING EN-SUITE WITH SEMI-OPEN KITCHEN, BATHROOM, BEDROOM, 2 BALCONIES, STORAGE AND A COMMUNAL ROOF TERRACE! GORGEOUS VIEWS OVER THE WATER OF DA COSTAKADE AND HUGO DE GROOTGRACHT.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1884

Surface Area and Volume

Usage area Living
63 m²
Building-related outside
4 m²
External storage space
12 m²
Gross volume
220 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Shower, Washbasin
Facilities
Juliet balcony/balconet

Energy

Energy rating
Klasse C
Heating type
boiler
Hot water
boiler

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
Q
Index number
6
Lot
8126
Ownership structure
Leasehold property
Lease expires
di 31/7/2074
Location
On a quiet road, By a waterway, Waterside

Parking

Type of parking
Paid parking, Parking permits
View all features

All photos

Share this property

NVM
MVA
Funda
Nwwi