previous | next

Djambistraat 42 I AMSTERDAM

Save property
This apartment is purchased

Description

Heel sfeervol appartement met twee gelijkwaardige slaapkamers in een prachtig en stil straatje, om de hoek van het gezellige Javaplein!

Op de 1e verdieping van een in 2005 gerenoveerd wooncomplex in stadsdeel Zeeburg, bevindt zich dit drie-kamer appartement met een lichte woonkamer en een balkon op het Westen. De badkamer is mooi betegeld, met zwevend toilet en inloopdouche. Er ligt in de woonkamer en de hal een houten vloer. Op de zolderverdieping is een extra berging.

Indeling:
Eigen entree op de eerste verdieping. Meterkast in het gemeenschappelijk trappenhuis. Hal met toegang tot de woonkamer (straatkant) en extra slaapkamer/werkkamer met wastafel. In het midden is de nette kleine badkamer met toilet, douche en wastafel. Er is voldoende kastruimte. Zo zijn er in de woonkamer, hal en slaapkamer inbouwkasten. Tevens is er een kastruimte voor de wasmachine en eventueel droger. Aan de achterkant met uitzicht op de binnentuinen bevinden zich de keuken met extra breed aanrechtblad en 5-pits gasfornuis. Naast de keuken is de andere slaapkamer met tevens eigen wastafel. Het balkon is bereikbaar vanuit de keuken en vanuit deze tweede slaapkamer. Een extra berging is op de bovenste verdieping.

Omgeving:
Amsterdam Oost heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een uniek stadsdeel met een grote verscheidenheid aan mensen en aanbod.
De woning is gelegen in de Indische buurt in stadsdeel Zeeburg. De Djambistraat is een mooi en rustig straatje. Om de hoek is het levendige Javaplein en de Javastraat waar elke paar maanden weer een nieuw verrassend en goed (winkel of horeca) bedrijfje wordt geopend.
Zo ben je niet alleen met een paar minuten lopen bij "Het Badhuis", "Studio K", restaurant "De Wilde zwijnen", maar kun je ook bij "Walters of de Biertuin" terecht voor een lekkere burger, naar "Thirty5ive Wine and Food Bar" voor een een goed glas wijn en siert de nieuwe Rum Bar "Rum Barrel" de Javastraat. Een fijn taartje eet je bij "Majesteit" en niet te vergeten "Drovers Dog" met een interessante Australische keuken!
Het openbaar vervoer is op loopafstand en met de auto ben je in enkele minuten op de ring A10 of de A1.

Kortom, een bezoekje meer dan waard!

Algemeen:
- Bouwjaar 1914
- Oppervlakte 52 m2.
- Gerenoveerd en gesplitst in 2005
- Dubbel glas, kunststof kozijnen
- Erfpachtcanon afgekocht tot 2054
- Servicekosten €,60- per maand, gezonde VvE
- Ketel Intergas 2005
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
Read full description

Features

Transfer

Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1914

Surface Area and Volume

Usage area Living
52 m²
Building-related outside
4 m²
External storage space
5 m²
Gross volume
180 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Toilet, Shower, Washbasin
Facilities
mechanical ventilation system

Energy

insulation
roof insulation, double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Intergas
Boiler year
2005
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
S
Index number
44
Lot
9468
Ownership structure
Leasehold
 
 
Municipality
Amsterdam
Section
S
Index number
179
Lot
9468
Ownership structure
Leasehold
Location
On a quiet road, In town or city centre, In a residential neighbourhood

Parking

Type of parking
Parking permits
View all features

All photos

Share this property

NVM
MVA
Funda
Nwwi