Previous | Next

Djambistraat 42 I AMSTERDAM

Save property
This apartment is Purchased

Description

Heel sfeervol appartement met twee gelijkwaardige slaapkamers in een prachtig en stil straatje, om de hoek van het gezellige Javaplein!

Op de 1e verdieping van een in 2005 gerenoveerd wooncomplex in stadsdeel Zeeburg, bevindt zich dit drie-kamer appartement met een lichte woonkamer en een balkon op het Westen. De badkamer is mooi betegeld, met zwevend toilet en inloopdouche. Er ligt in de woonkamer en de hal een houten vloer. Op de zolderverdieping is een extra berging.

Indeling:
Eigen entree op de eerste verdieping. Meterkast in het gemeenschappelijk trappenhuis. Hal met toegang tot de woonkamer (straatkant) en extra slaapkamer/werkkamer met wastafel. In het midden is de nette kleine badkamer met toilet, douche en wastafel. Er is voldoende kastruimte. Zo zijn er in de woonkamer, hal en slaapkamer inbouwkasten. Tevens is er een kastruimte voor de wasmachine en eventueel droger. Aan de achterkant met uitzicht op de binnentuinen bevinden zich de keuken met extra breed aanrechtblad en 5-pits gasfornuis. Naast de keuken is de andere slaapkamer met tevens eigen wastafel. Het balkon is bereikbaar vanuit de keuken en vanuit deze tweede slaapkamer. Een extra berging is op de bovenste verdieping.

Omgeving:
Amsterdam Oost heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een uniek stadsdeel met een grote verscheidenheid aan mensen en aanbod.
De woning is gelegen in de Indische buurt in stadsdeel Zeeburg. De Djambistraat is een mooi en rustig straatje. Om de hoek is het levendige Javaplein en de Javastraat waar elke paar maanden weer een nieuw verrassend en goed (winkel of horeca) bedrijfje wordt geopend.
Zo ben je niet alleen met een paar minuten lopen bij "Het Badhuis", "Studio K", restaurant "De Wilde zwijnen", maar kun je ook bij "Walters of de Biertuin" terecht voor een lekkere burger, naar "Thirty5ive Wine and Food Bar" voor een een goed glas wijn en siert de nieuwe Rum Bar "Rum Barrel" de Javastraat. Een fijn taartje eet je bij "Majesteit" en niet te vergeten "Drovers Dog" met een interessante Australische keuken!
Het openbaar vervoer is op loopafstand en met de auto ben je in enkele minuten op de ring A10 of de A1.

Kortom, een bezoekje meer dan waard!

Algemeen:
- Bouwjaar 1914
- Oppervlakte 52 m2.
- Gerenoveerd en gesplitst in 2005
- Dubbel glas, kunststof kozijnen
- Erfpachtcanon afgekocht tot 2054
- Servicekosten €,60- per maand, gezonde VvE
- Ketel Intergas 2005
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available from
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1914
Under construction
No

Details

Facilities
Mechanical ventilation system
Location
On a quiet road, In town or city centre, In a residential neighbourhood
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
52 m²
Volume
180 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Roof insulation, Double glazing
Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler year of construction
2005
Boiler type
Intergas
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Parking

Facility
Parking permits

Storage space

Number
1
Surface area
5 m²
View all features

All photos

Share this property

NVM
MVA
Funda