previous | next

Gerrit van der Veenstraat 102 /II AMSTERDAM

Save property
This apartment is purchased

Description

Ruim opgezet 6 kamer appartement van 142 m2 gelegen op de tweede verdieping (113m2) en de vierde verdieping (29 m2) met twee balkons, gelegen tussen de Minervalaan en de Rubensstraat. Er loopt een trap binnendoor van de tweede verdieping naar de vierde verdieping. Het gehele appartement is in 2008 gerenoveerd.

De indeling van het appartement is als volgt:
Entree vanaf de straatzijde, entree appartement, zeer ruime hal met toegang naar alle vertrekken, kamer en suite met originele schuifdeuren, aan de voorzijde het woongedeelte met openslaande deuren naar een balkon alsmede een aparte werkkamer, luxe moderne woon eetkeuken voorzien van 5 pits gascomfort, koel/vries combinatie en vaatwasser, geheel in rvs uitgevoerd en een ruim eetgedeelte met vaste kastenpartij, aan de achterzijde openslaande deuren naar een balkon. Ruime slaapkamer met inloopkast, luxe moderne badkamer voorzien van ligbad, wastafel, toilet en inloopdouche, voorzien van vloerverwarming. In de hal nog toegang tot een separaat gastentoilet met fontein, een ruime bergkast voorzien van wasmachine en droger aansluitingen, een garderobekast en aan de voorzijde een kleinere slaapkamer. Op de gehele tweede verdieping ligt een houten vloer.
Vanuit de hal een trap binnendoor naar de bovenste verdieping waar zich nog twee slaapkamers bevinden alsmede een moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. De vierde verdieping is voorzien van vloerbedekking.

Het gehele appartement is in 2008 gerenoveerd, geheel gestuct en geschilderd, voorzien van nieuwe elektra, nieuwe radiatoren, isolatievloer, luxe sanitair voorzien van een stoere tegel, strak hang- en sluitwerk, met behoud van originele details zoals de ensuite en de schilderijlijsten. In 2014 is er opnieuw geschilderd.
Het gebouw staat op de lijst van Rijksmonumenten.

Dit appartement is gelegen op de hoek van de Gerrit van der Veenstraat en de Rubensstraat tegenover een klein parkje en een speeltuintje. De Gerrit van de Veenstraat is een mooie ruime straat met een breed trottoir. Om de hoek ligt de Beethovenstraat met een grote verscheidenheid aan winkels. Op loopafstand liggen het Vondelpark en het Beatrixpark. In deze buurt zijn veel scholen, goede sportaccomodaties en gerenommeerde winkelstraten zoals de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat. Ook de ligging ten opzichte van Station Zuid en de Zuidas is bijzonder gunstig.

Bijzonderheden:
- Professioneel beheerde VvE
- Servicekosten € 241,50 per maand incl. voorschot stookkosten
- Gelegen op erfpacht. (Voorwaarden 2000)
- Erfpachtbedrag: € 1.185,20 per jaar
- Tijdvak t/m 31/08/2050
- Parkeren via vergunningstelsel. Per direct 2 vergunningen te verkrijgen
Read full description

Features

Transfer

Service costs
€   241 p/m
Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1906-1930

Surface Area and Volume

Usage area Living
142 m²
Building-related outside
3 m²
Gross volume
400 m³

Layout

Total number of rooms
6
Number of bedrooms
4

Energy

Heating type
block central heating
Hot water
central facility

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
Z
Index number
A-7
Lot
3500
Ownership structure
Leasehold
Location
On a quiet road, Unobstructed views
View all features

All photos

Share this property

NVM
MVA
Funda
Nwwi