Previous | Next

Jacob van Wassenaar Obdamstraat 34 I AMSTERDAM

Save property
This apartment is Purchased

Description

IN EEN HIPPE BUURT EN GELEGEN AAN DE ACHTERZIJDE AAN EEN 'VERBORGEN PARADIJSJE' - DE NATUURTUIN SLATUINEN. LICHT EN RUIM 3-KAMERAPPARTEMENT VAN CIRCA 75M2 MET EEN GOEDE INDELING EN TWEE FIJNE BALKONS. DE WONING HEEFT AAN DE VOORZIJDE VRIJ ZICHT OP DE CHASSÉKERK, LIGT AAN EEN PLEIN EN VRIJWEL GEEN VERKEER (STADSDEEL WEST). WERKELIJK EEN UNIEK APPARTEMENT

Indeling:

Eerste verdieping:

Entree, een ruime hal met garderobe die toegang geeft tot alle vertrekken van de woning. De woonkamer en suite heeft aan de voorzijde een balkon op het zuiden, waar je in de middag lekker in het zonnetje kan zitten. Aan de achterzijde is een gezellige open woonkeuken. De keuken heeft een stenen werkblad en is voorzien van inbouwapparatuur zoals o.a. een gasfornuis met oven (Boretti), afzuigkap, losse koelkast/vriezer (ter overname) en een vaatwasser. Aan de achterzijde is een royaal formaat balkon, doordat het extra diep is en over de gehele breedte van het pand strekt. Als u op het balkon aan het genieten van een kopje koffie bent of aan het barbecueën dan heeft u een fantastisch uitzicht op de Natuurtuin Slatuinen. Dit balkon is gelegen op het noordoosten, op de ochtendzon.

Aan de voorzijde bevindt zich een ruime (ouder)slaapkamer en aan de achterzijde is een kleinere studeer/slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douche, zwevend toilet met fontein, wastafel, handdoeken radiator en de opstelling van de wasmachine en droger.

In de gehele woning ligt een eikenhouten - white wash - vloer.

LOCATIE:

De Jacob van Wassenaar Obdamstraat ligt in de Chassébuurt aan de Natuurtuin Slatuinen in Amsterdam West. Een gezellige buurt die zich kenmerkt door leuke, vernieuwende horeca (o.a. restaurant Fa. Speijkervet, Bar Spek, eetcafés Radijs, Faam, Hendrix, Fier, Rotisserie, Edel, Thuys, ConFusion, Bar Baarsch, Cook en bar Brandstof richting het centrum), winkeliersinitiatieven zoals "De Hallen Amsterdam" en "Geef om de Jan Eef" (inclusief zeer grote Albert Heijn) en een uitgebreid aanbod in de Bilderdijkstraat, De Clerqstraat, de Kinkerstraat / J.P. Heijestraat en de Ten Katemarkt. Met vijf minuten op de fiets bent u in de Jordaan.

Bijzonderheden:

- Parkeren middels vergunningensysteem.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Servicekosten: EUR 50,-- per maand.
- VVE 'De Eendracht', actieve VVE.
- Het pand is gesplitst in 2003.
- Voorzien van CV-installatie.
- Gelegen op eigen grond.
- EPA-label opgevraagd.
- Bouwjaar circa 1914.

Woonoppervlakte: circa 74,3m2
Balkon achterzijde: 9,2m2
Balkon voorzijde: 0,9m2

Levering: in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de MVA/NVM voorwaarden.
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available from
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1914
Under construction
No

Details

Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No
Roof covering
Flat roof

Surface Area and Volume

Floor space
75 m²
Surface area other functions
1 m²
Volume
264 m³

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Double glazing
Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Parking

Facility
Paid parking
View all features

All photos

Share this property

NVM
MVA
Funda