Previous | Next

Javastraat 111 - II AMSTERDAM

Save property
This apartment is Purchased

Description

Op zoek naar een leuk 2-kamer appartement in Amsterdam? Spullen verhuizen en wonen, want deze woning is netjes en verzorgd afgewerkt. Een ruime woon- en slaapkamer, een moderne badkamer, twee balkons en een berging.

Wonen in de levendige Javastraat nabij de diverse winkels en hippe horecagelegenheden. Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak met onze makelaar om het appartement van binnen te komen bekijken!

Indeling
Op de tweede verdieping van het complex is dit fraaie appartement gelegen. Bij binnenkomst in de hal, heb je direct toegang tot de ruime en lichte woonkamer. Het Franse balkon aan de voorzijde is gelegen op het zonnige zuiden. Via de openslaande deuren in de woonkamer is er toegang tot het balkon aan de achterzijde. Hier kun je in alle rust genieten van het buitenleven.

De halfopen keuken is eenvoudig maar praktisch. Vanuit hier kom je in de hal met toegang tot de badkamer, slaapkamer en wederom het balkon.

Een moderne badkamer, volledig betegeld en voorzien van een douchehoek, een toilet, een wastafelmeubel en wasmachine en droger aansluiting.

Over het gehele appartement is de laminaatvloer doorgetrokken, zo ook in de ruime en lichte slaapkamer. Rustig wakker worden op het balkon je stapt je bed uit de gang in en vanuit hier direct het balkon op.

Op de vierde verdieping van het appartementencomplex is een handige berging aanwezig. Het appartement is gelegen op eigen grond en heeft een actieve vereniging van eigenaren.

Locatie
Gelegen in een gewilde wijk bevindt zich de Javastraat. Alle denkbare voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken, waaronder de Dappermarkt, winkels en horecagelegenheden. Op een zomerse dag kun je gezellig met vrienden bij elkaar komen in het Oosterpark of het Flevopark. Genieten van het buitenleven en de natuur.
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available from
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1912
Under construction
No

Details

Facilities
TV cable, Juliet balcony/balconet
Location
In a residential neighbourhood
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
46 m²
Volume
150 m³

Layout

Number of rooms
2
Number of bedrooms
2
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Double glazing
Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler year of construction
2005
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Parking

Facility
Paid parking

Storage space

Number
1
Surface area
6 m²
View all features

All photos

Share this property

NVM
MVA
Funda