previous | next

Kerkstraat 178 III Amsterdam

Save property
This apartment is sold

Description

ZEER CHARMANT EN LICHT DUBBEL BOVENHUIS VAN CA. 81 M2 VERDEELD OVER DE DERDE EN VIERDE VERDIEPING MET DAKTERRAS EN 2 BALKONS. OP EIGEN GROND GELEGEN IN EEN GELIEFD STUKJE VAN DE KERKSTRAAT IN HET CENTRUM VAN DE STAD. EIGEN ENTREE OP DE TWEEDE VERDIEPING, WOONKEUKEN, ZITKAMER MET HOUTKACHEL, 2 SLAAPKAMERS, BADKAMER, 2 BALKONS EN EEN TERRAS. HET VELE LICHT, DE GOEDE INDELING EN DE TOPLOCATIE MAKEN DIT TOT EEN SUPER BOVENHUIS.

Gelegen in de dorpse Kerkstraat tussen de Keizers- en Prinsengracht, Spiegelgracht en Vijzelstraat. Dus in de luwte van de drukke binnenstad, dichtbij het Rijksmuseum, met om de hoek leuke winkeltjes en restaurantjes, maar ook een Albert Heijn, openbaar vervoer, musea en het Amstelveld.

ENTREE & HAL
Gemeenschappelijk entree, eigen entree op de tweede verdieping, vaste prettige trap naar derde verdieping. Overloop met wasmachinekast, garderobe en toilet.

LIVING
Sfeervolle woonkeuken met veel lichtinval door de mooie grote ramen aan de voorzijde, uitkijkend over de Kerkstraat. Zitgedeelte aan de achterkant met houtkachel en balkon op het zuiden. Houten vloerdelen over de gehele verdieping.

WOONKEUKEN EN EETKAMER
Een royale en lichte eetkamer met keuken, veel licht inval door de prachtige ramen en lage mooie pandjes aan de overkant geven een ruimtelijk gevoel. De keuken is rood met een houten blad en leuke tegelwand. Voorzien van ijskast, afwasmachine, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron en oven.

ZITKAMER
De zitkamer is aan de achterzijde gelegen grenzend aan 2 kleine balkons op het zuiden met zicht op de grachtentuinen. Af te sluiten van de woonkeuken en voorzien van een houtkachel, boekenkast en een werkplek.

VIERDE VERDIEPING
Te bereiken via de witte houten trap, overloop met veel ramen en toegang naar alle vertrekken.

2 SLAAPKAMERS
Royale masterbedroom gelegen aan de achterzijde gelegen met leuke lichtinval door deur naar het terras en de dak kapel. De tweede goede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde, nu in gebruik als werkkamer en voorzien van goede bergruimte.

BADKAMER
De klein maar fijne badkamer heeft een douche en toilet. Op de royale overloop is een wastafel. Lichte wandtegel en zwart/wit vloertegel.

DAKTERRAS
Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde te bereiken. Super groot en volop zon met geweldig uitzicht op de stad.

BIJZONDERHEDEN:
• Eigen grond
• Zeer smaakvol bovenhuis in hartje centrum
• 2 goede slaapkamers
• Dakterras (niet vergund, wel VvE toestemming)

Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

VERY CHARMING AND LIGHT DOUBLE TOP FLOOR OF CA. 81 M2 DISTRIBUTED OVER THE THIRD AND FOURTH FLOOR WITH A ROOF TERRACE AND 2 BALCONIES. SITUATED ON OWN GROUND IN A LOVELY PART OF THE KERKSTRAAT IN THE CENTER OF THE CITY. PRIVATE ENTRANCE ON THE SECOND FLOOR, OPEN KITCHEN, SITTING ROOM WITH FIRE PLACE, 2 BEDROOMS, BATHROOM, 2 BALCONIES AND A TERRACE. THE LIGHT, THE GOOD LAYOUT AND THE SUPER LOCATION MAKE THIS A GREAT APARTMENT.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment on two upper floors
Construction type
Existing property
Year of construction
1931-1944
Roof covering
flat roof

Surface Area and Volume

Usage area Living
81 m²
Building-related outside
12 m²
Gross volume
198 m³

Layout

Total number of rooms
4
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Toilet, Shower

Energy

insulation
part double-glazed
Heating type
boiler, wood-burning stove
Hot water
boiler
Type boiler
Intergas
Boiler year
2011
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
I
Index number
4
Lot
10148
Ownership structure
Full ownership
Location
On a quiet road, In town or city centre

Parking

Type of parking
Paid parking, Parking permits
View all features

All photos

Share this property

NVM
MVA
Funda
Nwwi