previous | next

Pieter de Hoochstraat 94 III Amsterdam

Asking price € 885.000 k.k.

Save property

Description

PERFECT INGEDEELD EN ZEER SMAAKVOL 5 KAMER APPARTEMENT VAN CA. 120 M2 OP MOOIE LOCATIE IN OUD ZUID MET BALKON OP HET WESTEN. VERZORGD TRAPPENHUIS, EIGEN ENTREE OP DE BOVENSTE VERDIEPING, WOONKAMER EN SUITE, KEUKEN, 3 GOEDE SLAAPKAMERS, BADKAMER, SEPARAAT TOILET, WASRUIMTE EN BALKON. GEEN BOVENBUREN EN GEZONDE VVE!

Gelegen in een mooi pand gebouwd naar Amsterdamse School aan een brede straat in stadsdeel Zuid om de hoek van het Museumplein met alle musea en de Van Baerlestraat. Leuke restaurants en cafés op loopafstand zoals Le Garage, Loetje en Izakaya maar ook een supermarkt en buurtwinkeltjes.
Vijf minuten lopen naar de grachten en het Vondelpark. Dichtbij goede lagere en middelbare scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Er is veel parkeerruimte voor de deur.

ENTREE & HAL
Zeer verzorgd gemeenschappelijk trappenhuis, eigen entree op de derde verdieping. Royale hal met intercom, wasruimte, wc en toegang naar alle vertrekken.

LIVING EN-SUITE
Stijlvolle en lichte living met prettige ochtend zon, witte houten vloer, originele schouwen, paneeldeuren, mooie raampartijen en de suite met vaste kasten. Een prachtige combinatie van modern met authentiek. Het geheel is ruim, licht en met smaak ingericht.

KEUKEN
De moderne en stoere keuken van ca. 10 m2 ligt aan de achterzijde en is voorzien van een 5 pits kookplaat, oven, afwasmachine en ijskast. Vanuit de keuken is ook het balkon bereikbaar.

BALKON
Charmant en zonnig balkon op het westen en aan de achterzijde gelegen met uitzicht op goed onderhouden en groene binnentuinen. De zon schijnt er in de middag vanaf 13.30 uur!

3 SLAAPKAMERS
De drie lichte slaapkamers liggen aan de achterzijde met de middagzon, zijn van goed formaat en voelen heel prettig aan. De royale sfeervolle masterbedroom is zeer comfortabel en heeft 2 vaste kasten en toegang naar het balkon. De tweede grote slaapkamer van ruim 12 m2 heeft ook 2 originele vaste kasten en een eigen wastafel. De kleinere slaapkamer van circa 6 m2 is momenteel in gebruik als kledingkamer.

BADKAMER
De verzorgde badkamer is bereikbaar vanuit de hal en is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en tweede toilet. Witte wand tegel en antraciet vloertegel. Separaat toilet in de gang.

BIJZONDERHEDEN:
• Brede laan in Oud Zuid om de hoek van Museumplein
• Zeer smaakvol, perfect ingedeeld
• Drie goede slaapkamers
• De canon is €311,75 per jaar. De Algemene Bepalingen van de gemeente Amsterdam 2000 zijn van toepassing.
Aanvraag algemene bepalingen 2016 is gedaan.
• Balkon op het westen

DISCLAIMER
Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

**ENGLISH SUMMARY
A SUPER BEAUTIFUL 5-ROOM APARTMENT (3 BEDROOMS) WITH PERFECT LAY OUT OF APPROX. 120 M2 AT A GREAT LOCATION IN OUD ZUID WITH BALCONY FACING WEST. WELL-KEPT STAIRCASE, PRIVATE ENTRANCE AT THE TOP FLOOR, LIVING ROOM AND SUITE, KITCHEN, 3 GOOD BEDROOMS, BATHROOM, SEPARATE TOILET, LAUNDRY ROOM AND BALCONY. NO NEIGHBORS ABOVE YOU AND A HEALTHY ASSOCIATION!

Located in a beautiful building (Amsterdame School) at a wide street in the South district around the corner of Museumplein with all the museums and nearby Van Baerlestraat. Nice restaurants and cafes within walking distance such as Le Garage, Loetje and Izakaya, but also a supermarket and local shops.
Five minutes walk to the canals and the Vondelpark. Close to good primary and secondary schools, public transport and roads. There is a lot of parking space in front of the door.
Read full description

Features

Transfer

Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1906-1930
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
120 m²
Building-related outside
6 m²
Gross volume
322 m³

Layout

Total number of rooms
5
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Bathtub, Toilet, Washbasin
Facilities
TV cable

Energy

Energy rating
Klasse F
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
U
Index number
4
Lot
10617
Ownership structure
Leasehold property

Parking

Type of parking
Paid parking, Parking permits
View all features

All photos

Share this property

NVM
MVA
Funda
Nwwi