Previous | Next

Reguliersgracht 52 BV Amsterdam

Save property
This apartment is Sold

Description

COMPLEET GERENOVEERD 3 DUBBEL BOVENHUIS VAN CA. 117 M2 MET LIFT EN 2 ROYALE BALKONS IN EEN ZEER CHARMANT, PRACHTIG VERBOUWD GRACHTENPAND MET NIEUWE FUNDERING, GELEGEN AAN DE GELIEFDE REGULIERSGRACHT. GEMEENSCHAPPELIJK ENTREE, LIFT, EIGEN ENTREE, HAL, LIVING EN WOONKEUKEN OP DE DERDE VERDIEPING, 3/4 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS, 2 RUIME BALKONS OP HET ZUIDWESTEN.

Het pand met nieuwe fundering is zeer recent gesplitst. Het bovenhuis wordt opgeleverd met vloerverwarming en koeling, dubbel glas en geïsoleerde wanden, vloeren en dak. Het is gestuukt en geschilderd. Het geheel kan worden opgeleverd met keuken en badkamer. Een unieke mogelijkheid!

Gelegen op eigen grond op een van de mooiste en meest rustige grachten van het centrum van de stad. Het Amstelveld ligt vrijwel voor de deur. Op loopafstand van de Utrechtsestraat met allerlei restaurantjes en delicatessen winkels zoals Café van Leeuwen, Pata Negra, Patisserie Kuyt, Kaashuis Tromp, de Koffiesalon, maar ook een fijne boekwinkel, interieurzaak en supermarkt AH. Dichtbij Foam, de Hermitage en Carre. Goed bereikbaar via de uitvalswegen en openbaar vervoer, zeer goede scholen op loopafstand.

ENTREE
Entree via de gemeenschappelijke voordeur, zeer ruime hal/entree met de lift en brede trap naar boven. Een handige privé kast voor paraplus of je accu. Zeer verzorgd, marmeren tegel, en trap verlichting.

De eigen entree begint op de tweede verdieping, de lift gaat door naar de derde verdieping.

DERDE VERDIEPING
Bereikbaar mede lift en trap. Super lichte woonverdieping met aan de voorzijde prachtig zicht op de gracht. Aan de achterzijde de keuken met toegangsdeur naar het grote mooie balkon op het zuidwesten met zicht op de binnentuinen. Verder is er een wasruimte en separaat toilet.

VIERDE VERDIEPING
2 SLAAPKAMERS & BADKAMER
Via vaste houten trap bereikbaar. Royale slaapkamer aan de voorzijde met leuk raam. De achterzijde is nu een mooie open ruimte met harmonica pui naar het tweede mooie terras op het zuidwesten. Mogelijkheid tot studeerkamer, extra leefruimte of slaapkamer. In het midden de badkamer en een separaat toilet.

VIJFDE VERDIEPING
Bereikbaar via de comfortabele houten trap. Super charmante open ruimte, makkelijk tot 2 kamers in te delen. De kap is geïsoleerd en samen met de vloerkoeling is de temperatuur ook in de zomer perfect. Badkamer en separaat toilet in het midden.

BIJZONDERHEDEN:
• Bovenhuis met lift
• Compleet gerenoveerd in 2020
• Gelegen op top locatie
• Nieuwe fundering
• 2 royale balkons op zuidwesten
• Eigen grond
• 3 / 4 slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten
• De VvE wordt op korte termijn geactiveerd.

DISCLAIMER
Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Er is een NEN meting verricht ten tijde van de afwerking, voor plaatsing voorzetwanden en achtergevel.

COMPLETELY RENOVATED 3 DOUBLE UPPER HOUSE OF CA. 117 M2 WITH ELEVATOR AND 2 SPACIOUS BALCONIES IN A VERY CHARMING, BEAUTIFUL RENOVATED CANAL HOUSE LOCATED AT THE BELOVED REGULIERSGRACHT.
COMMUNAL ENTRANCE AT THE GROUND FLOOR WITH ELEVATOR AND STAIRS, LIVING, OPEN KITCHEN, 3 /4 BEDROOMS, 2 BATHROOMS AND 2 BALCONIES FACING SOUTHWEST. FOUNDATION RENEWED, FLOORHEATING AND COLLING, INSULATED WALLS, FLOORS AND ROOF.
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Upper-floor apartment
Type of construction
Existing property
Year of construction
tot 1906
Under construction
No
Construction period
tot 1906

Details

Location
Waterside, In town or city centre, Unobstructed views
Open porch
No
Permanent habitation
Yes

Surface Area and Volume

Floor space
117 m²
Volume
340 m³

Layout

Number of rooms
5
Number of bedrooms
3
Number of floors
3
Number of floors
3
Number of bathrooms
2
Bathroom amenities
Shower, Double washbasin
Kitchen type
Open-plan kitchen

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
volledig geisoleerd
Hot water installation
cv ketel

Land registry details

Cadastral designation
Amsterdam I 1551
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Garden type(s)
No garden
Main garden at the back
No

Garage

Garage types
No garage

Parking

Facility
Paid parking, Parking permits
View all features

All photos

Share this property

NVM
MVA
Funda