previous | next

Schimmelstraat 13 C Amsterdam

Save property
This apartment is sold

Description

SUPER LICHT EN GOED INGEDEELD 2 KAMER APPARTEMENT VAN CA. 46 M2 MET TERRAS OP HET ZUIDEN. ER IS HIER HEEL GEMAKKELIJK EEN TWEEDE SLAAPKAMER TE CREËREN!

Gelegen in recente bouw op de tweede verdieping op heel leuke plek in Oud-West! Royale living met moderne open keuken, 1 slaapkamer van goed formaat, badkamer, separaat toilet en een berging in de onderbouw. Afgekochte erfpacht tot 2046, prettige VvE en de gehele dag zon op het terras!

Gelegen in een charmant en rustig straatje in Oud-West om de hoek van De Hallen met leuke restaurants, een bioscoop de 'Filmhallen' en bibliotheek.
Op steenworpafstand van verschillende winkels en restaurantjes ook buiten De Hallen zoals Van 'T Spit, Spaghetteria, en Parakeet. De Ten Kate markt voor de dagelijkse verse boodschappen is om de hoek maar ook diverse supermarkten (Marqt, AH, Dirk van den Broek) zijn dichtbij. Op loopafstand van het Vondelpark en openbaar vervoer zoals tram 3, 13 en 19 op De Clerqstraat en tram 7 en 17 op de Kinkerstraat. Daarnaast ook goed bereikbaar via uitvalswegen. De Schimmelstraat zelf is eenrichtingsverkeer en daardoor een oase van rust!

ENTREE & HAL
Verzorgd gemeenschappelijk trappenhuis. Eigen entree op de tweede verdieping.

LIVING & OPEN KEUKEN
Lichte leuke living aan de achterzijde gelegen met geschilderde houten vloerdelen, ramen over de gehele breedte met dubbelglas en toegang tot het terras. Open keuken met RVS deurtjes met een wit blad voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een losse ijskast met vriesvak en een losse vaatwasser.

TERRAS
Het ruime terras is bereikbaar vanuit de woonkamer en ligt op het zuiden. Het terras beschikt over Bankirai vloerdelen en de overburen zijn ver weg waardoor er een groen en wijds uitzicht is. Hier schijnt de hele dag de zon!

SLAAPKAMER
De ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. De kamer beschikt over grote ramen met dubbel glas. Hier is met een gemakkelijke ingreep een tweede slaapkamer te creëren.

BADKAMER
De nette, verzorgde badkamer is uitgevoerd met een witte wandtegel en een grijze vloertegel. De badkamer ligt in het midden van het appartement en is voorzien van een douche en een wastafel. Het toilet is separaat.

BERGING
Ruime en droge berging van c.a. 4m2 in de onderbouw gelegen. Perfect voor bijvoorbeeld het parkeren van fietsen, opbergen van koffers en sportspullen.

BIJZONDERHEDEN:

• Mogelijkheid tot het creëren van een tweede slaapkamer
• Top locatie in Oud-West, in een rustige straat
• Recente bouw, dus weinig onderhoud
• Houten kozijnen met dubbel glas
• Erfpacht afgekocht tot 2046, algemene bepalingen 1994
• Professionele en actieve VVE
• Ruim terras op het zuiden
• Berging in de onderbouw
• Het leasecontract van de CV-ketel dient overgenomen te worden door de koper

APPARTEMENTSRECHT
Het appartementsrecht omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woning met balkon, gelegen op de tweede verdieping van het gebouw, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie T, nummer 6115 A-12.

Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de berging, gelegen in het souterrain van na te melden gebouw, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie T, complexaanduiding 6115-A appartementsindex 27.

EIGEN GROND/ERFPACHT
De woning ligt op grond uitgegeven in erfpacht. De canon is afgekocht tot 1 juni 2046. De algemene bepalingen van 1994 zijn hier van toepassing.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De koper van deze woning wordt automatisch lid van de VvE gebouw Schimmelstraat 7-13 te Amsterdam. 60/1258 e aandeel in de VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 71,20 voor het appartement en de berging.
De vereniging wordt professioneel beheerd door Munnik VvE Beheer.

DISCLAIMER
Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NOTARIS
Na mondelinge overeenstemming wordt binnen één week de koopakte volgens het Amsterdams Ringmodel getekend bij een door koper aangewezen notaris in Amsterdam.

Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1996

Surface Area and Volume

Usage area Living
46 m²
Building-related outside
4 m²
External storage space
4 m²
Gross volume
136 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Shower, Washbasin

Energy

Energy rating
Klasse C
insulation
roof insulation, wall insulation, floor insulation, double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
HR eco
Boiler year
2014
Property boiler
Rent

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
T
Index number
12
Lot
6115
Ownership structure
Leasehold
 
 
Municipality
Amsterdam
Section
T
Index number
27
Lot
6115
Ownership structure
Leasehold
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood

Parking

Type of parking
Paid parking, Parking permits
View all features

All photos

Share this property

NVM
MVA
Funda
Nwwi