previous | next

Tweede Constantijn Huygensstraat 56 AMSTERDAM

Save property
This apartment is sold

Description

***HET BETREFT EEN STATISCHE AANMELDING, DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT***

Uniek, ruim, geheel pand bestaande uit een bovenhuis van ca. 256m2 verdeeld over vier verdiepingen. De drie woonlagen bevinden zich op de eerste, tweede, derde en vierde verdieping. Er is geen begane grond, maar een poort naar de achtergelegen woonhuizen.

Schitterend gesitueerd, nabij het Vondelpark, de Vondelbuurt, op een steenworp afstand van de Overtoom en de Van Baerlestraat. Veel leuke restaurants, caf├ęs, winkels en sportscholen in de buurt. Evenals het Hallenkwartier, met de overdekte Foodmarkt, bibliotheek en bioscoop.
Het Museumplein en Leidseplein, op loopafstand, bieden een ruim cultureel aanbod: musea, theaters en het Concertgebouw.

Goed bereikbaar met openbaar vervoer en via uitvalswegen.

INDELING
Eigen entree, trap naar de eerste verdieping: hal, kamer en suite, slaapkamer, keuken, badkamer en balkon. In de hal de trap die toegang geeft tot de tweede verdieping: hal, kamer en suite, slaapkamer, keuken, badkamer en balkon. In de hal de trap die toegang geeft tot het appartement op de derde en vierde verdieping. Derde verdieping: hal, kamer en suite, toilet en keuken. Vierde verdieping: hal, twee slaapkamers, badkamer, en ruime kast.


EERSTE VERDIEPING

Hal van waaruit toegang naar de woonkamer met een en suite naar de slaapkamer. Vanuit de woonkamer openslaande deuren naar balkon. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en geeft toegang tot de badkamer voorzien van bad, wastafel en toilet. Vanuit de slaapkamer bereikt men ook de keuken voorzien van 4-pitsgasfornuis. Vanuit de hal ook toegang tot de tweede verdieping.

TWEEDE VERDIEPING

Hal van waaruit toegang naar woonkamer met een en suite naar de slaapkamer. Vanuit de woonkamer openslaande deuren naar balkon. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en geeft toegang tot de badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en de aansluiting voor wasmachine. Vanuit de slaapkamer bereikt men ook de keuken voorzien van 4-pitsgasfornuis.
Vanuit de hal ook toegang tot de derde verdieping.

DERDE EN VIERDE VERDIEPING

Hal van waaruit toegang naar de voorkamer met een en suite en met openslaande deuren naar balkon. Aan de achterzijde is de ruime achterkamer welke bereikt kan worden vanuit de hal en vanuit de voorkamer. Vanuit de hal en achterkamer ook toegang tot de keuken voorzien van een 4-pitsgasfornuis. in de hal bevindt zich een separaat toilet voorzien van een fonteintje. Vanuit de hal ook toegang tot de vierde verdieping.
Op de vierde verdieping bevinden zich twee riante slaapkamers welke men bereikt vanuit een extra hal. Ook is er een ruime kast tussen de twee slaapkamers. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde bereikt met de badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.


BIJZONDERHEDEN:
- Super sfeervol, licht pand met drie woningen op een A-locatie, dichtbij alle voorzieningen
- Drie balkons
- Authentieke details met zorg behouden
- Originele paneeldeuren
- Eigen grond

DISCLAIMER
De brochure is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Unusual house
Construction type
Existing property
Year of construction
1906-1930

Surface Area and Volume

Usage area Living
256 m²
Building-related outside
2 m²
Gross volume
903 m³
Lot size
93 m²

Layout

Total number of rooms
8
Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
3
Facilities bathroom
Bathtub, Toilet, Shower, Washbasin
Facilities bathroom
Bathtub, Toilet, Shower, Washbasin
Facilities bathroom
Toilet, Shower, Washbasin
Facilities
TV cable

Energy

insulation
part double-glazed
Heating type
boiler
Hot water
boiler

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
Q
Lot
2139
Surface area
93 m²
Ownership structure
Full ownership
Location
On a quiet road, In town or city centre, In a residential neighbourhood

Parking

Type of parking
Paid parking
View all features

All photos

Share this property

NVM
MVA
Funda
Nwwi